pühapäev, 9. oktoober 2016

PARIMAD PANNKOOGID: Vegan pannkoogid

 Kuidas oleks veel parem oma päeva alustada kui magusate pannkookidega? 
 Neid pannkooke tegin ma esimest korda puhtast huvist, kuidas neid teha ja kas need ka maitsevad hästi? 
 Nende tegemine on imelihtne ja enamus asju on kindlasti juba kodus olemas. Ja teate, mis veel parem- need maitsevad palju paremini kui piimast ja munast tehtud pankoogid, need viivad keele alla. Peale seda, kui ma vegan pannkooke proovisin, teen võimaluse korral ainult neid. Nii, et soovitan kõigile, kes pole ka veganid neid pannkooke proovida, äkki need üllatavad ka teid.

Vaja läheb:
600ml taimset piima 
350-400g jahu
1tl vanillisuhkrut
4tl suhkrut
1,5tl küpsetuspulbrit
1tl soodat
1tl õunaäädikat
2sp toiduõli

 Sega kausis jahu, suhkrud, sooda ja küpsetuspulber, lisa piim, äädikas ja õli ning sega korralikult läbi. Jäta 15-20 minutiks seisma. Seejärel asu praadima, soovitan teha väikseid pannkooke, kuna need tulevad üpris paksud. 
 Mina panin oma pannkookide peale oma lemmik täidiseid: vaarikamoosi, mustikaid, banaani ja sulatatud tumedat šokolaadi.






2044kcal on kokku kõigis pankookides, aga selle retsepti järgi saab umbes kolmele inimesele pannkooke. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar